Over Shada

About_Shada

Sinds de oprichting van Shada hebben wij als doel om professionele en hoogwaardige producten voor een eerlijke prijs aan te bieden.

Voor Shada staan klanttevredenheid en de productkwaliteit altijd centraal. Om dit mogelijk te maken, is Shada voor u vanuit 3 vestigingen wereldwijd actief.

Apeldoorn Nederland (het hoofdkantoor): verkoop, inkoop, productmanagement, logistiek

Hangzhou China: Product sourcing, kwaliteitscontrole, logistiek

Hünstetten Duitsland: verkoop, kwaliteitsmanagement en ontwikkeling.

 

 

Onze producten zijn opgedeeld in de volgende merken:

LED's LightDe oplossing voor in en rond het huis. Wij bieden alles van losse LED-lampen en LED-buizen tot modieuze fittingen en plafonnières. Denk ook aan toepassingen die alleen met LED mogelijk zijn, zoals LED-strips die accentverlichting bieden voor in je woonkamer, of achter spiegels en meubelstukken geplaatst kunnen worden. Daarnaast bieden LED buizen de moderne, energiezuinige vervanging voor TL-buizen en onze lampen met gedraaid filament zijn naast zuinig ook een sfeervolle toevoeging aan uw interieur. 

 


LED's WorkLED's work biedt u alles voor op en rond de bouwplaats. Denk aan veilige en betrouwbare oplossingen zoals LED bouwlampen die bestand zijn tegen regen en stof, en die we zowel met stevige bedrading geschikt voor buiten als op een losse, oplaadbare accu in ons assortiment hebben. Ook hebben we werklampen en zaklampen met een grote lichtstroom (Lumen), om op lastig bereikbare plaatsen goede verlichting te kunnen gebruiken. 

 


LED's Light ProDe oplossing voor elk verlichtingsproject. Kantoorverlichting, verlichting van winkeldisplays of voor industriële toepassingen, zoals stallen. Shada biedt u de juiste oplossing voor uw project! Neem contact met ons op voor meer informatie of voor advies. Wie kijken ernaar uit om met u samen te werken. 

 

 

Wij hebben een klantgerichte werkhouding en bieden u een uitstekende en gerichte service en informatie.

We bieden producten zowel FOB als bezorgd door heel Europa aan. Wij zijn leverancier voor zowel groot- als detailhandels in Nederland, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.  
We hebben ons hoofdkantoor in Apeldoorn in Nederland en hebben daarnaast kantoren in Duitsland en China. 

SHADA LED's light ✓ voor thuis ✓ voor werk ✓ voor het leven!