De Led lampen specialist

About_ShadaLedlampen leverancier en importeur

Shada B.V. is importeur en groothandel voor led lampen, led armaturen en accessoires voor ledverlichting. Wij geven goed advies en persoonlijke aandacht. De beste ledlampen en oplossingen voor elk verlichtingsprobleem. Wij zijn de grootste ledlampen specialist met een ruim assortiment: Buitenlampen, plafondlampen, tuinverlichting, ledpanelen, schijnwerpers, zaklampen, werklampen, floodlights, ledstrips, ledbuizen en lampjes in verschillende maten en fittingen, zoals E14 E40 en E27 fitting of Lampjes met speciale fittingen zoals GU10, G9, G4 of T8.

Shada levert goede kwaliteit producten op het gebied van ledverlichting, voor een eerlijke prijs. Wij leveren onze producten uitsluitend aan de zakelijke markt. Wij zijn leverancier voor zowel groot- als detailhandels in voornamelijk de Benelux, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Wij hebben een uitgebreid design team, zijn specialist in OEM en FOB leveringen en bezorgen producten in heel Europa.

Shada is opgericht op 26 juli 2001 door Jos Boas Berg. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland (Apeldoorn), maar daarnaast hebben wij nog een kantoor in Duitsland en China. 

Klanttevredenheid en productkwaliteit staan bij ons altijd centraal. Om dit mogelijk te maken, zijn wij voor u vanuit 3 vestigingen wereldwijd actief.

  • Apeldoorn Nederland (het hoofdkantoor): verkoop, inkoop, productmanagement, logistiek
  • Hangzhou China: het kopen van onderdelen, kwaliteitscontrole, logistiek
  • Hünstetten Duitsland: verkoop, kwaliteitsmanagement en ontwikkeling

Alle producten van Shada worden uitgebreid getest o.a. in ons eigen laboratorium in Apeldoorn, waardoor wij een goede kwaliteit kunnen garanderen van onze producten.

 

Shada verkoopt haar producten op de markt onder de volgende merken:

LED's LightDe licht oplossing voor in en rond het huis. Wij bieden alles van losse LED-lampen en LED-buizen tot modieuze fittingen en plafonnières. Ook buitenlampen en sfeerverlichting zijn bij ons te vinden. Trapverlichting of televisieverlichting zijn mogelijk met onze ledstrips en ook hebben wij nachtlampjes of lampjes voor in de kast of onder het bed in ons assortiment. Onze led buizen zijn de moderne, energiezuinige vervanging voor TL-buizen. Onze gedraaide filament lampen zijn naast zuinig ook een sfeervolle toevoeging aan uw interieur. Onze lichtbronnen zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Kaarsvorm, bolvormig, buisvormig of het welbekende peertje. De lampjes zijn verkrijgbaar met GU10, GU4, G9, T8, E40, E14 of E27 fitting.


LED's WorkLED's work biedt u alles voor op en rond de bouwplaats. Denk aan veilige en betrouwbare licht oplossingen zoals LED bouwlampen die bestand zijn tegen regen en stof. Deze schijnwerpers hebben stevige bedrading en zijn geschikt voor buiten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen met oplaadbare accu of zonder accu. Ook hebben we werklampen en zaklampen met een grote lichtstroom (Lumen), om op lastig bereikbare plaatsen goede verlichting te kunnen gebruiken.


LED's Light ProDe oplossing voor elk verlichtingsproject. Kantoorverlichting, verlichting van winkeldisplays of voor industriële toepassingen, zoals stallen. Denk aan onze ledbuizen, plafondlampen, ledpanelen of schijnwerpers. Shada biedt u de juiste oplossing voor uw project! Neem contact met ons op voor meer informatie of voor advies. We kijken ernaar uit om met u samen te werken. 

 

SHADA LED's light ✓ voor thuis ✓ voor werk ✓ voor het leven!